lees intro

Als u voor het eerst in aanraking komt met De Smaakimporteur wilt u wellicht een proefpakketje met daarin verschillende wijnen bij ons bestellen. Zodat u een beetje weet wat voor type wijn wij verkopen. Wij hebben twee pakketten voor u samengesteld. Eentje met zes flessen. Eentje met twaalf flessen. Daarnaast hebben wij ook nog diverse andere (wisselende) pakketten voor u samengesteld.

Toont alle 6 resultaten

Gramenon pakket

Daarin 6 verschillende flessen van het huis waar al 40 jaar zonder concessies gewerkt wordt. Waar ze zulke lage rendementen hanteren (25 hectoliter per hectare is gewoon) dat je ze bijna voor gek zou verklaren. Maar bovenal 6 flessen van het enige zuidelijke Rhône huis waar fruit en frisheid de boventoon voeren. Dat is weer eens wat anders dan die rustieke, hout gedomineerde, naar verbrand rubber ruikende stroop waar het gebied zo bekend om staat.

In het pakket: 1 ‘Il fait soit’, 1 ‘Poignée des Raisins’, 1 ‘l’Elementaire’, 1 ‘Sierra du Sud,’ 1 ‘La Sagesse’ en 1 ‘l’Emouvante’. En natuurlijk de onmisbare Smaakimporteur kurkentrekker.

Vele gezichten van chardonnay pakket

Chardonnay is ongetwijfeld één van de meest beroemde druivensoorten. Een Chardonnay herken je uit duizenden. Toch zijn er prachtige nuanceverschillen. En die komen natuurlijk voort uit het gebied waar de wijn opgroeit en de manier van ‘opvoeden’. Wilt u kennismaken met vijf hele verschillende gezichten van de Chardonnay druif? Bestel dan ons Vele-Gezichten-Pakket met daarin 1 Petit Chablis, 1 Chablis Vauprin, 1 Saint Romain, 1 Rully, 1 Libertine uit de Languedoc en 1 Chardonnay uit de Jura. De, o zo noodzakelijke, kurkentrekker wordt gratis bijgeleverd.

BOB-pakketje

Wij hebben iets met Bandol. Een afwijking waarschijnlijk. Want waar de meeste importeurs zich beperken tot 1 wijnmaker, hebben wij er altijd minstens 4, soms 5 en in gekke jaren zelfs 6 in de portfolio. Voor u heeft dat als voordeel dat u de verschillende stijlen van de verschillende maaksters v/m kunt beoordelen. Dit jaar bestaat het pakket uit:

2 Matelote rosé, 1 Val d’Arenc Bandol rosé, 1 Tour du Bon Rêvolution rood, 1 Dupuy de Lôme Bandol rood, 1 Val d’ Arenc Bandol blanc.

Magical Mystery Pakket Maxi

Ook wij hebben weleens wijn waar we te veel van hebben gekocht. Of waarvan de nieuwe jaargang sneller komt dan verwacht. Met die wijnen vullen wij ons Magical Mystery Pakket. U krijgt 6 of 12 wijnen die wij voor u selecteren. De gemiddelde prijs van de wijn is € 12,50. Maar bij een MMPakket betaalt u daar € 10,00 voor inclusief de btw. Exclusief eventuele verzendkosten. Een korting van liefst 20%. Een doos met 12 flessen kost dus € 120,00. Een doos  van 6 flessen ruilt voor € 60,00 van eigenaar. U mag net zo vaak een Magical Mystery Pakket bestellen als u wilt en er zit natuurlijk nooit helemaal hetzelfde in.

Magical Mystery Pakket Mini

Ook wij hebben weleens wijn waar we te veel van hebben gekocht. Of waarvan de nieuwe jaargang sneller komt dan verwacht. Met die wijnen vullen wij ons Magical Mystery Pakket. U krijgt 6 of 12 wijnen die wij voor u selecteren. De gemiddelde prijs van de wijn is € 12,50. Maar bij een MMPakket betaalt u daar € 10,00 voor inclusief de btw. Exclusief eventuele verzendkosten. Een korting van liefst 20%.  Een doos met 12 flessen kost dus € 120,00. Een doos van 6 flessen ruilt voor € 60,00 van eigenaar. U mag net zo vaak een Magical Mystery Pakket bestellen als u wilt en er zit natuurlijk nooit helemaal hetzelfde in.

Proefpakket 6 flessen

Inhoud:

Domaine Petitot, Côtes de Nuits Villages; Guy Breton, Beaujolais Villages; Lavantureux, Petit Chablis; Les Crestes, Marcillac; Domaine Berthier, Giennois rouge en Giennois blanc.