lees intro

Wij zijn dol op magnums. Ongetwijfeld heeft dat wat met gulzigheid te maken. En ongetwijfeld heeft dat weer te maken met een gebrek aan borstvoeding tijdens de zooging. Magnums dus voor de gulzige dorst. Maar vergis u niet in de kwaliteit. Wijnen ouderen beter op magnum. Maar bovenal: een goede wijnboer doet zijn beste wijnen altijd op magnum. Of op nog grotere formaten. Alle reden dus om net dat beetje meer te betalen voor het gulzige formaat. We leveren magnums vanaf 3 flessen. Althans wanneer het om verzending gaat.

Resultaat 1–10 van de 14 resultaten wordt getoond

Domaine Lavantureux, Chablis vieilles vignes, magnum 2013

De Chablis vieilles vignes van Domaine Lavantureux was één van de eerste wijnen die we importeerden. De wijnschrijvers vonden de wijn direct lekker en schreven er lovende stukjes over. Zowel Klei, Hamersma als Kleyn. Zo vond de wijn van Lavantureux zich een weg naar honderden kelen waaronder populaire restaurants. Inmiddels zijn we tientallen pallets verder. We trekken met enige regelmaat een fles open, want vervelen doet de wijn nooit. Van de vieilles vignes hebben we soms ook magnums op voorraad. Is dat twee keer zo lekker zo’n magnum, nee, twee keer niet maar anderhalf keer wel.

Dupuy de Lôme, Bandol wit 2014 magnum

En hier, op deze plek komt dan alles samen. Onze liefde voor witte Bandol en onze magnum afwijking. We gaan er niet al te veel woorden aan besteden, a