lees intro

Wij hebben vooral wijn. Maar soms iets buiten de kaart om. Worsten uit de Marken. Olie uit Tarragona. Bloedworst uit Ierland. We hebben er vaste afnemers voor, maar mocht ook u interesse hebben, dan weet u marieke@desmaakimporteur.nl te vinden. Via de webshop bestellen is helaas niet mogelijk voor deze producten,

Alle 2 resultaten

Ciauscolo

Heerlijke worst uit de Italiaanse Marken. Ciauscolo is volgens cuisinier Pieter Damen zogenaamde natte worst. Dit in tegenstelling tot droge worst, saucisson sec. Nu moet u dat ‘nat’ niet al te letterlijk nemen, maar het is zacht, smeuïg, smeerbaar desgewenst. Heeft te maken met hoe lang de worst gedroogd wordt. Bij wijnrestaurant De Klepel in de Amsterdamse Prinsenstraat is de clientèle dol op de Ciauscolo. Ga er anders eens een stukje proeven en neem er dan ook één van hun voortreffelijke wijnen bij. Oh ja, de worsten wegen ruim een ons of zes.

La Coma Olijfolie, 5 liter

Mooie zachtzoete olie uit de provincie Tarragona. Gemaakt van de arbequina olijf. Eerste persing natuurlijk. Meerdere malen geproefd door verschillende chef-koks en meerdere malen uitstekend bevonden.

Voor de horeca ook verkrijgbaar in gepersonaliseerde blikjes van 250 ml. Stuur ons vrijblijvend een mail voor prijzen en meer informatie. Restaurant Le Garage ging u voor.